Tassenbeurs 2019

Tassenbeurs 17 april 2020

Op vrijdag 31 januari a.s. start de inzameling van tassen voor de Tassenbeurs & -veiling die gehouden wordt op 17 april in het Kulturhus Holten. Je kunt de tassen inleveren op drie inzamelpunten: bij ‘Annemarie Wonen’ of ‘Gewoon Leuk’ in Holten en ‘She’s Different’ in Rijssen. Heb je een leuk of bijzonder verhaal bij de tas, kan je die samen met je tas inleveren, leuk voor de veiling!

Op vrijdag 17 april is er de Ladies night met sprankelend drankje en heerlijke hapjes. Eerst vertelt René Cornelissen tijdens zijn lezing op boeiende wijze over de functie en de geschiedenis van de handtas met veel voorbeelden uit de collectie van het Tassenmuseum, Amsterdam.

Aansluitend is er de beurs. Bijzondere exemplaren worden tijdens de veiling bij opbod verkocht. Aanschaf van je nieuwe tas kan alleen met contant geld. De tassen kun je die avond al v.a. 19.30 uur bewonderen in de hal van het Kulturhus Holten.

Entree €12,50 en voor donateurs van Stichting Kunst & Cultuur Holten €10-. De opbrengst komt ten goede aan de Kunstenmakertrofee, het kunstproject dat de Stichting organiseert in samenwerking met de vier Holtense basisscholen.