TEST AGENDA

Beste bezoeker van onze site,

Nog even geduld a.u.b., we wachten nog even tot de situatie zich verbeterd heeft. Zodra we weer wat kunnen en mogen, hoort u dat van ons. Hou vol!

Met liefdevolle groet van het bestuur.

Locatie lezingen: Kulturhus, Smidsbelt 6, 7451 BL Holten.
Aanvang: We beginnen de lezingen om 20:00 uur.
Entree: Donateurs 10 euro, niet-donateurs 12.50 euro (tenzij anders vermeld). Entree is inclusief een gratis pauzedrankje of na afloop van een lezing zonder pauze.

Tickets zijn te bestellen via kulturhusholten.nl of tijdens kantooruren overdag bij de balie van het Kulturhus. Bestel uw tickets liefst zo vroeg mogelijk, zodat de organisatie een beeld heeft van de opkomst. Bent u donateur en heeft u recht op korting? Bij het bestellen van de tickets kunt u aangeven dat u donateur bent. U dient dan uw op naam gestelde donateurspas bij binnenkomst in de zaal te tonen. Bent u uw pas kwijt? Stuur ons een berichtje.

Maandag
26
SEPTEMBER
2022

In gesprek met Ilja Leonard Pfeijffer, auteur

‘Europa heeft zoveel verleden, dat er geen plek meer is voor de toekomst’: een citaat uit de roman ‘Grand Hotel Europa’ van Ilja Leonard Pfeijffer (geb.1968), classicus, dichter en schrijver. In 2014 won hij de Libris Literatuurprijs voor zijn roman La Superba en in 2019 werd hij genomineerd voor de Libris Literatuurprijs met zijn roman Grand Hotel Europa. Pfeijffer woont en werkt in Genua en schreef voor NRC columns over de coronacrisis in zijn eigen omgeving. Deze zijn samengebracht in ‘Quarantaine Dagboek in tijden van besmetting’. Voor de Boekenweek van 2022 schreef Ilja ‘Monterosso mon amour’. Journalist Regien Klein Hegeman interviewt Ilja over zijn leven en zijn werk. Tijdens het interview, georganiseerd i.s.m. de bibliotheek, kunt u ook zelf vragen stellen, waarop Pfeijffer uitgebreid antwoord zal geven.