Contact, aanmelden

Algemene informatie

Bestuur K&C (algemeen e-mailadres):
info@kc-holten.nl

Postadres

Stichting Kunst & Cultuur
Molenbelterweg 23
7451 JA Holten

Kosten

Als donateur betaalt u een basisbedrag van €15 per persoon per jaar. De entree van de lezingen op vertoon van uw pasje kost €10 en voor niet-donateurs €12,50. Tenzij anders is vermeld.
Vroegboekkorting: Wie vóór 15 september boekt, krijgt €2,50 korting per kaartje op een activiteit in het Kulturhus naar keuze. Als donateur profiteert u dubbel, want u krijgt €5 korting per kaartje. Let wel: deze aanbieding geldt enkel voor onze activiteiten in het Kulturhus.

Tickets zijn online verkrijgbaar via kulturhusholten.nl of tijdens kantooruren aan de balie. Het Kulturhus vraagt €1 extra per transactie. Vergeet niet uw pasje mee te nemen naar de lezing.

Het basisbedrag dient u voor eind september over te maken op rekeningnummer NL70 RABO 0328 5676 71. Heeft u de Stichting Kunst & Cultuur gemachtigd uw donatie automatisch te innen, dan gebeurt dat in september.

Aanmelden / contact

  ContactAanmelden als donateur

  Algemene Verordening Gegevensbescherming:
  Wij melden dat wij uw gegevens willen opslaan voor verdere verwerking, of om op een later tijdstip met u in contact te komen. Als u geen toestemming geeft zullen wij uw vraag beantwoorden, maar uw gegevens dan niet opslaan. Uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden.

  Privacy statement

  Gegevens die wij beheren

  Van onze donateurs registreren wij naam, adres, telefoonnummer, e-mail adres en het bankrekeningnummer (IBAN) plus de tenaamstelling van het bankrekeningnummer. Als donateur hebt u te allen tijde inzicht in uw gegevens; wilt u wijzigingen in uw gegevens doorvoeren, dan kan dat via onze penningmeester, die het donateurenbestand beheert. Dit bestand bevindt zich in een door Kaspersky antivirus beveiligde omgeving, die jaarlijks een update krijgt.

  Gebruik gegevens huis- en e-mail adres

  Donateurs krijgen elk jaar het jaarprogramma met bijlagen van de Stichting Kunst & Cultuur Holten bezorgd op hun huisadres, nog voor het programma op een andere manier in de openbaarheid wordt gebracht.

  Daarnaast krijgen donateurs circa 10 dagen voor een lezing of een andere activiteit georganiseerd door de stichting Kunst en Cultuur Holten een e-mail met informatie over de betreffende lezing of activiteit.

  Gebruik bankrekeningnummer

  Eén keer per jaar, aan het begin van het seizoen, vindt automatische afschrijving plaats van de donateursbijdrage.

  Geen ander gebruik

  Adres-, e-mail en bankgegevens worden op geen enkele andere wijze of voor andere dan bovengenoemde doelen gebruikt. Ook worden onder geen beding gegevens aan derden verstrekt.

  Realisatie website: Snelle Koppen